Oord aan de Wal

oord aan de wal

Onze studio is onderdeel van een gerenoveerde schuur behorende bij een beschermd erfgoed uit 1773. Dit sfeervolle pand is gelegen in het landelijke Zeeuwse dorpje Walsoorden (één van de polderbuurtschapjes die behoren bij Hulst) op ongeveer een half uurtje van Antwerpen.

Een zalige plek om al je 'stadse' zorgen te vergeten en je batterijen op te laden. Naast de bed & breakfast is een romantische wei met dartele wissantschaapjes. In deze wei staan verschillende fruitbomen en een notenboom.

De studio is geschikt voor 2 personen. De kamer is voorzien van een dubbelbed, inloopdouche met wastafel, een keukentje met Nespresso-apparaat. De studio is ook voorzien van een internetaansluiting en digitale televisie.

De studio is te huur vanaf minimum twee nachten voor € 85,00 per nacht voor twee personen.

Ontbijt op aanvraag!

Bekijk de foto's van de studio.

oord aan de wal

De schuurloft is gevestigd in een compleet gerenoveerde - uiteraard met behoud van authentieke details - schuur. De loft heeft een handige indeling. Een luxe woongedeelte met bibliotheek, sfeervolle, moderne gashaard en een compleet ingerichte keuken. Achter het woongedeelte vindt u een comfortabele, stoere en warme badkamer voorzien van een bad op pootjes. Via een open trap in het woongedeelte gaat u naar de ruimtelijke slaapetage. Op deze etage is er slaapgelegenheid voor vier personen.

De schuurloft is te huur voor € 110,00 per nacht voor twee personen. Wilt u met meer mensen (maximaal vier personen) gebruik maken van de schuurloft of wilt u voor een langere periode de loft huren? Neem dan via deze pagina contact op.

Ontbijt op aanvraag!

Bekijk de foto's van de schuurloft.

Tussen 12.00 en 14.00 uur wordt u verwacht in Oord aan de Wal. Op uw vertrekdag verzoeken wij u om uiterlijk tussen 12.00 en 13.00 te vertrekken. Zodat wij tijd hebben om de kamer voor nieuwe gasten in orde te brengen. Uw begrip hiervoor wordt op prijs gesteld. Andere aankomst- en vertrektijden zijn in overleg bespreekbaar.

de omgeving

Op wandelafstand van de bed & breakfast ligt de Westerschelde - waar je de passage van immense zeeschepen kunt aanschouwen. Je gaat als het ware direkt de velden in, een paradijselijke ervaring, de oeverloze vergezichten met de achtergebleven ganzen en de altijd weer anders zijnde zons op- en ondergangen, kortom een bezoekje meer dan waard.

In de dichte nabijheid zijn er volop mogelijkheden om lekker te 'eten en te drinken'. De streek nodigt zeker uit om uitstapjes te maken naar historische steden als Hulst, Middelburg en natuurlijk Antwerpen. Deze stad ligt op slechts 30 autominuten van Walsoorden. Nog meer cultuur kunt u opsnuiven in de historische centra van Gent (ca. 45 autominuten) en Brugge (ca. 60 autominuten).

Op een halfuurtje fietsen - we beschikken over twee elektrische fietsen plus een mountainbike (€ 10,00 per dag, per fiets) - ligt het wereldberoemde natuurgebied 'Het Verdronken Land van Saeftinghe". Gekend om zijn oerlandschap: slikken en schorren. Voor duizenden vogels is dit hun natuurlijke habitat. Onderweg naar "Het Verdronken Land" passeert u het romantische getijdehaventje Paal.

meer dan een b&b

Oord aan de Wal is méér dan een bed & breakfast. Op deze mooie en rustieke plekl kunt u ook genieten van een heerlijke, ontspannende massage.

Oord aan de Wal kan ook voor langere periodes worden gehuurd, als studio of als vakantiewoning. Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.